DIJETA ANE NIKOLIĆ UZ KOJU JE SMRŠALA VIŠE OD 30 KILOGRAMA: Strogo se pridržava sljedećih pravila

Anu Nikolić su mnogi zapamtili sa početka karijere – kao najzgodniju pjevačicu ikada. Tokom trudnoće dobila je veliki broj kilograma, zbog čega se svakodnevno suočavala sa negativnim komentarima i uvredama, dok su paparaci pomno pratili svaki fizički nedostatak.

 

 

Jednom prilikom je otkriveno da su joj se smučile prozivke, pa je reiješila da se transformiše u inat svima. Iako mnogi sumnjaju da je samo vežbanjem i korigovanjem ishrane uspjela da skine toliko kilograma, Ana tvrdi da se nije podvrgla intervenciji smanjivanja želuca.

Kako kaže, potpuno je promijenila način ishrane i stil života.

“Najbitniji je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem, pijem dvije čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Poslije toga slijedi moj doručak. Često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate, držim se unosa kalorija od 1.000 do 1.200″, rekla je Ana za Blic.

 

 

 

Dvije namirnice nikad ne jede i toga se strogo pridržava.

Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe“, ispričala je ona nedavno, pa se osvrnula i na istrajnost.

 

 

 

“Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladnim u kasne sate, pojedem nešto od povrća. šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem dva do tri litra vode dnevno. Nekad i 4″, otkrila je svoju tajnu mršavljenja pjevačica.

 

 

 

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *