Poboljšajte rad jetre: Samo koristite grožđice na ovaj način

Čišćenje i detoksikacija jetre jedna je od najboljih metoda oporavka organizma i oslobađanja od hroničnih bolesti, kao i toksina.

Jedan od načina da se to učini jest konzumiranje vode sa grožđicama. Kao i svježe grožđe, one su pune vlakana i antioksidanasa koji igraju ključnu ulogu u probavi, kao i oslobađanju organizma od štetnih toksina i slobodnih radikala.

Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.

Ovako se priprema fini napitak od suvog grožđa:

Očistite 150 grama grožđica. Zatim ih dodajte u 2 šalice vode koje treba da kuhate 20 minuta. Ostavite ih u toj vodi preko noći. Ujutro procijedite vodu i popijte je na prazan želudac. Činite to nekoliko dana i vaša će jetra biti očišćena od toksina te spremna da obavlja svoj veoma važan posao.

Sa svim koncentriranim hranjivim tvarima, stručnjaci su otkrili da je njihovo potapanje u vodu vrlo korisno. Kada se potope u vodu, te se tvari brže apsorbiraju, povećavajući čak i sadržaj antioksidansa. Konzumiranje vode od grožđica povećava sposobnost grožđica da očiste jetru pa se one brzo kreću kroz probavni sustav te ga pune antioksidansima koji izbacuju toksine.

Napravite i vi ovu vodu, za jetru je izutetno dobra.

Autor: ZG

Izvor: dnevno.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *