DIJETA LIDIJE VUKIČEVIĆ KOJA STVARNO DJELUJE, IZBACITE 1 NAMIRNICU IZ ISHRANE: Otkriven jelovnik, SMRŠAT ĆETE BRZO

Popularna glumica Lidija Vukićević otputovala je na godišnji odmor, da malo predahne od napornih profesionalnih obaveza. Svojim obožavaocima se odmah javila objavivši atraktivnu sliku na Instagram profilu, pa samo pljušte lajkovi i želje da se na putovanju što bolje provede.

 

Jedna od zvijezda nezaboravne serije “Bolji život” ima brojne pratioce na društvenim mrežama, koji posebno hvale njenu vitku figuru i odličnu formu. Tako je i sa novom fotografijom, na kojoj Lidija pozira u tankoj, mrežastoj bijeloj haljini ispod koje se naziru utegnut struk i ženstveni bokovi.
“Slika je ludilo!”, “kao Kleopatra”, samo su neki od komentara kojima su fanovi obraovali omiljenu glumicu. Ona ne propušta da se zahvali svima koji su joj pomogli da održava mladolik izgled, ali je poznato da i sama ulaže mnogo truda. Na kraju šeste decenije, ona redovno radi vježbe za trbušne i leđne mišiće i vodi računa o svojoj ishrani.

Tako priznaje da je jedini kolač kojem ne može da odoli – koh! Sve druge slatkiše je u potpunosti izbacila, a kako je izjavila jednom prilikom za “Gloriju”, rado koristi sve varijante mješavine meda i cimeta. U njenoj dijeti nema mjesta ni za gluten i meso, već je ona pretežno zasnovana na zdravim namirnicama koje ne goje, piše portal “Lepa i srećna”.

IZVOR:RECPTIIZDRAVLJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *