U utorak je imala 72 kg, a u nedelju 68! Nema sumnje – čudo biljka!

Mnoge od nas koriste peršun kao dodatak kod pripreme različitih jela. Svježa i aromatična biljka, ne samo što hranu obogaćuje odličnim ukusom i aromom, već je i dodatno zasićuje vitaminima.

Između ostalog, peršun je moćan diuretik, oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i drugih zdravstvenih problema, piše upesnazena.com.

 

Ovaj recept napitka za mršavljenje je vrlo popularan na Balkanu, a zasnovan je na sposobnosti peršuna da iz organizma izbacuje suvišnu tečnost, ne narušavajući ravnonežu elektrolita u tijelu.

Kako koristiti peršun za mršavljenje.

Recept:

Navedena količina sastojaka je potrebna za jednodnevno korišćenje. Imajući u vidu izraženi diuretički efekat, ne preporučuje se povećavati dozu. Kod hroničnih oboljenja, a takođe i u trudnoći, napitak od peršuna možete piti nakon konsultacije sa svojim ljekarom.

 

Sastojci:

 

– 5 supenih kašika isitnjenog lista peršuna

 

– 1 litra vode

 

Priprema:

 

Prelijte peršunov list proključalom vodom. Poklopite, i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Procjedite.

 

Napitak pijte u toku cijelog dana.

 

Peršun iz organizma uklanja toksine, a takođe, ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost ovog napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od pet dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

 

Izvor: uspesnazena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *