Suzite struk i istopite salo sa stomaka uz pomoć ovog recepta

Ovaj recept je instant rješenje za one koji žele da smanje obim svog struka. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka samnjit ćete struk za pola centimetra u roku od sedam dana. Pored toga napitam ima i niz drugih prednosti: poboljšava funkciju mozga, memoriju, vid i sluh.

Napitak vam pomaže da eliminišete višak masnoća, i višak tečnosti iz organizma.

 

Sastojci:

125 grama hrena3 limuna4 žličice meda2 kašičice cimeta1 komad đumbira (2 cm)

 

Isjeckajte hren i đumbir na komade, a potom dobro izblendajte. Isjecite cijeli limun, samo povadite košpice. Potom pomiješajte taj limun sa hrenom i đumbirom i opet sve izblendajte, na tu smjesu dodajte 4 kaškice meda i 2 cimeta.

 

Hren je pravo “malo pakovanje zdravlja”. Sadrži vitamine C, B1, B6, B2, kalij, željezo, kalcij, magnezij, i fosfor. Hren je posebno moćan u kombinaciji sa masnom hranom, jer stimulira njenu probavu. Čisti tijelo od toksina, stimulira metabolizam, dobar je u bori protiv umora, što je i glavni razlog zašto se često preporučuje dijabetičarima. Hren stimuliše razvoj korisnih bakterija u crijevima.

 

Pojedite žlicu sirupa dvaput dnevno prije obroka ili prije vježbanja koje je potrebno uvesti u dnevni ritam. Sirup konzumirajte tri tjedna pa napravite barem trodnevnu pauzu. Bolujete li od kakvih težih bolesti, prije uporabe ovoga sirupa savjetujte se s liječnikom opće prakse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *