Super EFIKASNA DIJETA postala je apsolutni HIT: Režim ishrane takav da za samo SEDAM dana izgubite ŠEST kilograma

Svi mi želimo magičnu formulu za gubitak kilograma, ipak jedina efikasnost je u ispravnom režimu ishrane.

Iako je ovaj režim ishrane jednoličan, ali daje odlične rezultate pri gubitkom kilaže. Nećete osjetiti da ste gladni, varaćete vaš organizam i biti siti uvijek.

Jedinstveni režim ishrane osmislila je nutricioniskinja Ana Johanson koja kaže i tvrdi da se redosljed mora striktno poštovati ili efekta neće biti.

Važno je da se tačno pridržavate rasporeda unošenja namirnica po šemi: proteini – ugljeni hidrati, jer u tome je pola uspijeha dijete.

Ovih dana morate da izbjegavate šećer u potpunosti, možete koristiti od pića samo zeleni čaj ili vodu.

Prvi dan: Riba

Prvi dan dijete mora da bude obogaćen polinezasićenih masnih kiselina i omega-3. Malo kalorija i previše bjelančevina, idealna je za dijetalne dane. Možete je bariti, kuhati ili peći, prosto na vama je u kakvi će oblicima biti. Bitno je da samo taj prvi dan samo riba bude na jelovniku.

Drugi dan: Povrće

U toku druogog dana veoma je bitno da je samo kuhano povrće u pitanju. Biće teško i bićete gladni jer energija koju dobijate iz povrća nije dovoljna, a vaš organizam će uzimati masnoću iz rezervi. Upotrebi soli, ulja i začina je dozvoljeno

Treći dan: Piletina

Piletina će vam obezbijediti neophodne proteine. Osjećajući nedostatak ugljenih hidrata, organizam će primati energiju iz masnih ćelija u organizmu, što će rezultirati mršavljenjem. Najbolje je jesti pileća prsa bez kožice i pileću supu.

Četvrti dan: Žitarice

Žitarice sadrže složene ugljene hidrate koje želudac veoma sporo vari. Dozvoljene su sve vrste žitarica pa čak i kvasac. Tako da možete da napravite hljeb pomoću ovih sastojaka

Peti dan: Sir

Prethodnih dana može se reći da se tijelo iscrpijelo zbog uzimanja vaših rezervi, pa je tako danas bitno da uzmete sir i popunite ih. Ipak, birajte sir sa malo masnoće.

Šesti dan: Voće

Tokom ovog dana jedite samo voće. Vaše tijelo će dobiti ogromnu dozu energije. Takođe su dozvoljeni sokovi ali bez šećera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *