Sok od smreke je prirodan lijek za šećernu bolest: Evo kako da ga napravite (RECEPT)

Sok od smreke je prirodan lijek za šećernu bolest: Evo kako da ga napravite (RECEPT)

Priroda ima lijek za svaku bolest, pa je tako sok od smreke od davnina poznat kao lijek za šećernu bolest. Pogledajte kako ga napraviti.

Sastojci

– 0,5 kg smreke (bobica),

-3 l vode i

-1 limun.

Priprema:

Smreku istresite u staklenu teglu od tri litra i zalijte vodom skoro do vrha. Dodajte sok od jednog limuna, te ostavite da stoji nekoliko dana.

Kada bobice smreke počnu padati na dno, procijedite, i sok je spreman za piće. Ako vam se okus baš ne sviđa, možete ga još zasladiti po želji.

Izvor: lepaisrecna

U nastavku pogledajte još jedan prironi lijek za diabetes
Sve što vam je potrebno za pripremu ovog sjajnog recepta blizu je ruke, i uopšte nije puno skupo, i što je najvažnije, ne košta puno i ne treba puno raznih sastojaka da biste nabavili ove stvari:

12 komada ljute paprike Siling labio, 2 sirova jaja (po mogućnosti domaća), 1/2 žlice morske soli.

Priprema i upotreba ovog napitka:
Papriku narežite i naribajte, po mogućnosti u blenderu i dobro izmiješajte s dva jaja, koja su sirova. Na kraju dodajte pola žlice morske soli i to je to. Lijek je spreman i možete ga piti. Popijte dvaput ujutro i navečer.

U normalnim fiziološkim uvjetima, razina glukoze u krvi nastaje zbog djelovanja inzulina u vašem tijelu, glukagona (oba su hormona gušterače) i hormona rasta (izlučuje ga hipofiza – nalazi se u središnjem dijelu mozga). Koncentracija glukoze u krvi ovisi o koncentraciji ovih hormona u vašem tijelu. Glukoza koja se nalazi u želucu, a koja se postiže u krvi, nastaje procesom sinteze glukoze (glikogeneze) u jetri.

Preuzeto sa:https://dominantni.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *