SNEŽANA ĐURIŠIĆ SMRŠALA PREKO 20 KILOGRAMA: Otkrila tajnu dobrog izgleda, OVAKO JE STESALA SALO SA STOMAKA

Snežana Đurišić izgubila je više od 20 kilograma i svoju liniju je dovela do savršenstva. Budući da je mnoge interesovalo u čemu je tajna i kako je pjevačici pošlo za rukom da toliko smrša, ona je riješila da stavi tačku na nagađanja i otkrije pravu istinu.

 

 

snezananasl

– Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živejla u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vježbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli – govori kroz osmijeh Snežana, koja nema pomoć nutricioniste.

 

 

Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svjesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo – rekla je Snežana i priznaje da je uspjela da se riješi velikog poroka.

– Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – iskrena je pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *