SKINULA SKORO 40 KILOGRAMA: Poznata GLUMICA se transformisala zahvaljujući JEDNOM PRAVILU ishrane

Popularna glumica Rebel Vilson smršala je drastično, a svima je bila poznata kao veoma šarmantna “buca” Holivuda.

 

40-godišnja Rebel izgubila je skoro 30 kilograma nakon što je, kako kaže, donela odluku o promijeni načina života. Ona 2020. godinu nazivala svojom godinom zdravlja.

– Nikada se nisam fokusirala na svoje zdravlje, što je vjerujem bilo očito. Putovala sam dijelom svijeta i jela tonu šećera. To je bio moj porok. Volim deserte. Prolazila sam kroz emocionalno prejedanje i nosila se sa stresom međunarodne slave. Ona dolazi s puno stresa, a ja sam se s njim nosila tako što sam se prejedala krofnama, priznala je Rebel u intervjuu koji je dala za “Drew Barrymore Show”.

 

rebel-wilson-details-the-reason-she-decided-to-lose-65-pounds

Rebel je dijetu započela s najjednostavnijom mogućom fizičkom aktivnošću hodanjem, a tek kada je poboljšala svoju formu započela je s intenzivnijim vježbama.

Ishrana bogata proteinima

Rebel je u tom intervjuu izjavila da nije pobornica rigoroznih dijeta, i na svom primjeru može da kaže da ne donose nikakve rezultate. Istakla je da je smršala uz ishranu bogatu proteinima, a sa minimalno ugljenih hidrata.

– Nije svaki dan zdrav dan. Ponekad jednostavno malo zastraniš i ništa ne možeš uraditi po tom pitanju. Zato je moj cilj balans, neki generalni zdravi balans. Uvijek sebi kažem da ništa nije zabranjeno. Mogu otići i na burger, ali poješću polovinu onoga što bih prije pojela, zaključila je Rebel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *