Skida 10 cm u struku za 10 dana: Recept čuvene ruske travarke je hit u svetu

Poznata ruska fitoterapeutkinja dr Irina Stefanovska objasnila je gostujući u jednoj emisiji da pomoću njenog revolucionarnog melema žene mogu da skinu centimetar u struku svakog dana.

Najbolje od svega je što je recept izuteno jednostavan i uopšte vam nisu potrebni skupi sastojci.

Tajna njenog recepta je u renu, za koji tvrdi da izuzetno podstiče mršavljenje, a to je samo jedna od tačaka po kojima pomaže vašem organizmu.

Najčešće ga koristimo kao dodatak hrani, ali budući da sadrži vitamine C, B1, B6, B12, gvožđe, kalcijum, magnezijum i fosfor, ova biljka nije samo ukusan dodatak pečenju već i pravi lek.

Još pre 1.500 godina u staroj Grčkoj ren se koristio kao lek za bolove u leđima, a danas može da vam pomogne da se jednom za svagda rešite viška nakupljene tečnosti i kilograma.

Kako da ren ostane svež? Ren može da se koristi tokom cele godine, ali morate na vreme da ga stavite ili u vlažan pesakili da ga čuvate u podrumu. Veći koren možete lako da sačuvate tako što ćete ga zamotati u aluminijumsku foliju a zatim čuvati u frižideru.

Potrebno je:

– 125 g rena
– 3 neprskana limuna
– 3 kašike meda

Priprema:

Isecite ren i stavite ga u blender da se dobro samelje. Limun dobro operite, isecite ga na koskice i izvadite semenke, pa zatim i njega dodajte u blender.

Zatim dodajte i med pa sve dobro promešajte. Stavite u staklenu teglu i čuvajte u frižideru.

Uzimajte po kašiku ovog melema dva puta dnevno, uz obrok. Rezultati će biti vidljivi već posle tri nedelje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *