SASI VODA: MILIONI ŽENA ŠIROM SVETA SU SMRŠALE I USPUT OČISTILE ORGANIZAM

Većina nas bi želela da smrša bar neki kilogram, pa ne čudi što je sada čitav Internet prepun svih vrsta čudesnih recepata, magičnih eliksira, magičnih dijeta za mršavljenje.

U potrazi za srećom (čitaj – da izgube višak kilograma), očajne žene su spremne da eksperimentišu i pokušaju bilo šta, samo ako to brzo pomogne u postizanju željenog rezultata.

Međutim, morate shvatiti da svemu treba pristupiti pametno, posebno ako se to tiče vašeg zdravlja.

Dnevni Magazin” želi da vas podseti na jednu jednostavnu istinu, nepisano pravilo broj jedan. Važna komponenta pravilnog i racionalnog gubitka težine je upotreba potrebne količine vode.

Podsetili bismo da odrasla osoba treba da popije od 1,5 do 2 litra čiste vode dnevno (najbolje je pridržavati se proporcije po stopi od 30 ml tečnosti na 1 kg telesne težine). Štaviše, treba napomenuti da se prvih 1,5 litara mora popiti pre 16:00.

Danas vam vaš internet portal nudi recept za super piće na bazi obične vode, koje pomaže u oblikovanju figure, uklanjanju toksina iz tela i normalizaciji aktivnosti gastrointestinalnog trakta.

SASI VODA ZA ČIŠĆENJE TELA

Ovo vitaminsko piće dobilo je ime od Amerikanke po imenu Cinthia Sass, koja je izmislila recept za čudesni eliksir. Ovaj okrepljujući šejk izuzetno je popularan kod miliona žena širom sveta jer vide odlične rezultate nakon njegovog korišćenja.

  • 2 litra čiste (izvorske, filtrirane ili flaširane vode za piće)
  • 1 kašika oljuštenog i izrendanog korena đumbira
  • 1 krastavac
  • 10-12 listova nane
  • 1 srednji limun

PRIPREMA

  1. Krastavac i limun isecite na tanke kriške, oljuštite koren đumbira i narendajte ga dok ne postane kašast. Pomešajte sve sastojke i napunite potrebnom količinom vode.
  2. Prethodno se preporučuje ručno kidanje listova nane.
  3. Dobijeni napitak stavljamo na donju policu frižidera 10-12 sati (idealna opcija je pripremiti koktel uveče i ostaviti ga preko noći).
  4. Po želji se voda može filtrirati. Ujutro na prazan stomak treba da popijete čašu sasi vode, ostatak – malo tokom dana.Veoma je važno: piće se ne može čuvati na toplom mestu – gubi sve korisne osobine.Svi koji su probali ovo piće takođe napominju da savršeno umanjuje žeđ, deluje okrepljujuće, osvežavajuće i tonizirajuće.Za promenu možete pokušati da dodate ne samo limun u vodu sassi, već i mandarinu ili pomorandžu, kao i nekoliko listova žalfije.Pored toga, preporučuje se da ovo piće pijete u roku od 4 dana pre započinjanja bilo koje dijete – savršeno stimuliše telo, ubrzava metabolizam, što osigurava brži proces gubitka kilograma.Ne preporučuje se pijenje sasi vode onima koji imaju alergije ili kontraindikacije na bilo koji od sastojaka osvežavajućeg koktela. Takođe, treba ga ograničiti u upotrebi za one koji pate od bubrežne insuficijencije ili akutnih bolesti gastrointestinalnog trakta. Ne zaboravite da se obratite lekaru!Pokušajte da napravite ovo sjajno piće već danas Sasi voda vredi zlata – ništa ne osvežava i ne hladi toliko kao ovaj ukusni i zdravi koktel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *