Sa ovom dijetom možete skinuti i do 10 kilograma za samo 14 dana

Ova dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti određenu količinu limunovog soka pomiješanog sa vodom.

 

Limun dijeta je plan za čišćenje organizma i gubitak težine koji za 14 dana treba izvršiti detoksikaciju tijela i pomoći da izgubite i do 10 kilograma. Ova dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti određenu količinu limunovog soka pomiješanog sa vodom.

 

Dan 1: sok od 1 limuna pomiješan sa 1 čašom svježe vode.Dan 2: sok od 2 limuna pomiješan sa 2 čaše svježe vode.Dan 3: sok od 3 limuna pomiješan sa 3 čaše svježe vode.Dan 4: sok od 4 limuna pomiješan sa 4 čaše svježe vode.Dan 5: sok od 5 limuna pomiješan sa 5 čaša svježe vode.Dan 6: sok od 6 limuna pomiješan sa 6 čaša svježe vode.Dan 7: sok od 3 limuna pomiješan sa 10 čaša svježe vode. Dodati 1 žlicu meda i piti smjesu tijkom cijelog dana.Dan 8: sok od 6 limuna pomiješan sa 6 čaša svježe vode.Dan 9: sok od 5 limuna pomiješan sa 5 čaša svježe vode.Dan 10: sok od 4 limuna pomiješan sa 4 čaše svježe vode.Dan 11: sok od 3 limuna pomiješan sa 3 čaše svježe vode.Dan 12: sok od 2 limuna pomiješan sa 2 čaše svježe vode.Dan 13: sok od 1 limuna pomiješan sa 1 čašom svježe vode.Dan 14: sok od 3 limuna pomiješan sa 10 čaša svježe vode. Dodati 1 žlicu meda i pijte mješavinu tijekom cijelog dana.

 

Ako vam je teško popiti sve odjednom, pijte koliko god možete, a ostatak ostavite za kasnije. Samo pazite da ga pijete najmanje sat prije obroka.

 

Izvor: dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *