POMOZITE VAŠEM TIJELU: Dovoljno je samo da popijete jednu šolju ovog čaja da izbacite sve otrove iz vašeg tijela…

Svakodnevni život i konzumiranje nezdrave hrane dovodi do toksina u našem organizmu. Čaj opušta ali i liječi jer one najteže otrove koje unosimo svaki dan u organizam, ovaj čaj izbacuje kroz urin i stolicu.

Proces čišćenja jetre je vrlo jednostavan, i ne moramo posjetiti doktora, jer se to može učiniti na potpuno prirodan način – koristeći mentu.

U to se uvjerila Amra H. koja je s nama podijelila ovaj recept i koja je, kako kaže nakon njegovog korištenja zaboravila na dnevnu glavobolju i bol u leđima uzrokovane stresom.

Čaj opušta ali i liječi jer one najteže otrove koje unosimo svaki dan u organizam, vaj čaj izbacuje kroz urin i stolicu. Također, Amra je, kako je koristila ovaj čaj oslabila i 2 kilograma u mjesec dana, a kaže kako se nije čuvala hrane i nije držala dijete.

 

Ovdje je izvanredan recept

Sastojci:

– šaka svježe mente

– sok od limuna

– sok od narandže

– litar pročišćene vode

– organski med

 

Kako to pripremiti?

 

Stavite vodu u lonac i ostavite na šporetu. Zatim, stavite mentu i pustite da provri oko 5 minuta. Nakon toga, ostavite da se ohladi. Sljedeća stvar koju treba učiniti je da se limun i sok od narandže iscijede u tu vodu.

Možete dodati med za ukus i možete ga probati. Možete piti ovo i hladno ili vruće, to je na vama. To će vam pomoći u procesu čišćenja jetre i to je korisno za proces varenja. Ne bi trebalo da bude sumnje o ovome! Probajte i vidjet ćete rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *