Ovaj čovjek je pobijedio 2 tumora pomoću ovog napitka: (RECEPT)

Ovaj čovjek je pobijedio 2 tumora pomoću ovog napitka: (RECEPT)

Bjelopoljac Božo Kojović iz sela Gorice u Vraneškoj dolini, posle 10 godina borbe za život i operacija čak dva kancera, na grlu i na plućima, može da odahne.
Iako su mu ljekari davali male šanse da preživi, Božo je odlučio da se ne preda.

Isposničkog izgleda, sa malo nade za oporavak, informisao se o bolesti i načinu liječenja, usput ne zaobilazeći ni narodne lijekove.

„Sve smo radili da mu olakšamo bolest, da mu pomognemo. Šta god da sam čula, spremala sam, pokušavala na sve načine da ga izvučemo iz smrti…“ , priča njegova supruga Bosiljka.

Božo je promijenio i način ishrane, odbacio je cigarete i alkohol, a vodu za piće zamijenio je surutkom i čajevima. Uz propisane lijekove, koristio je mlade cvjetove jele, i med od maslačka. Recept za lijek od kojeg se Božo oporavio i počeo da radi nije tajna, kaže njegova supruga.pobijedio-tumor

„Korijen od maslačka se iščupa, treba paziti kad se čupa da se čitav korijen iščupa, da iz njega ne isteku ljekoviti sokovi. Na četiri litra vode stavim šaku korijena, to se zagrije do ključanja, minut samo. Ostavi se da odstoji desetak minuta i procijedi. Po jednu kašiku meda doda se u to i pije se – rekla je Bosiljka.

Svima koji obole od ove opake bolesti, Božo poručuje da slušaju savjete doktora, ali i da uzimaju prirodne lijekove.

Preuzeto sa:https://kucni-ljekar.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *