Njemački sok izbacuje masnoće i infekcije iz krvi: Čudo narodne medicine! (RECEPT)

Pijte ga svakog jutra tokom tri nedelje i vaše telo će se bukvalno preporoditi!

Ako imate problem sa masnoćom u krvi, infekcijama i prehladom, njemačka narodna medicina ima rješenje za vas! Sve što treba da uradite jeste da tri sastojka stavite u 2 litre vode i to je sve! Prednosti ovog pića su mnogobrojne, jer je u pitanju sjajna kombinacija tri superzdrave namirnice, koje povoljno djeluju na cio organizam kada se konzumiraju svakodnevno.

Napitak je odličan i za liječenje i prevenciju začepljenih arterija, regulisanje povišenog holesterola, umora, infekcije i prehlade. Dobar je i za oslabljen imunitet, čišćenje jetre i stabilizaciju njenih enzima, kao i u borbi protiv slobodnih radikala, koji izazivaju teške bolesti i različita oboljenja srca i krvotoka.

Sastojci:

  • 4 veće glavice bijelog luka,
  • 4 limuna,
  • 2 kašike mljevenog đumbira i
  • 2 litre vode.

Priprema:

Dobro oprati limun, pa ga isjeći (ako koristite neorganski limun, prethodno ga očistite mješavinom vode i sirćeta). Oljuštite bijeli luk i stavite u blender zajedno sa limunom i đumbirom.

Ispasirajte tako da dobijete jednoličnu smjesu, a zatim dodajte vodu. Prebacite u šerpu i zagrijte do ključanja. Čim baci prvi ključ, sklonite sa vatre i dobro ohladite, pa procijedite kroz cediljku srednje gustine i sipajte u staklene flaše.

Primjena:

Svakog dana popijte jednu čašu napitka na prazan stomak, minimum 2 sata prije doručka. Koristite napitak 3 nedelje, pa napravite pauzu od 7 dana, nakon čega možete da ponovite tretman. Nakon tri nedelje, trebalo bi da se mnogo bolje osjećate i da krvna slika bude značajno bolja, piše MyHealthyFoodTips.com.

Piće čuvajte u frižideru i promućkajte prije svake upotrebe.

Izvor: stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *