Napitak prži salo, čisti tijelo od otrova- Potrebni su vam ovi zdravi sastojci!

NAPITAK PRŽI SALO, ČISTI TIJELO OD OTROVA: Potrebni su vam ovi zdravi sastojci!

Prva prednost ovog napitka jeste da ćete prije svega jako brzo zaspati, a druga prednost je ta da će svu hranu koja deblja istopiti preko noći.

Također, ovim pićem ćete izbaciti sve otrove iz vašeg organizma, svi štetni toksini biće neutralisani, a vaš organizam preporođen i odmoran.

Ovim izuzetno zdravim napitkom možete liječiti i visoki krvni pritisak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, kao i mnoge druge bolesti.

Potrebno je:

  • jedan limun
  • 1/2 litre vode
  • jedna šaka peršuna
  • kašičica sirćeta jabukovog
  • kašikica naribanoga đumbira
  • kašičica cimeta u prahu

Priprema
Sve gore navedene sastojke stavite u blender, i dobro ih izmiksajte. Napitak treba da pijete svaku noć prije odlaska u krevet, a svako jutro ćete se buditi sa vidno manjom težinom, i naravno osjećat ćete se mnogo svježije nego inače.

Izvor: lijekizprirode

U nastavku još jedna objava o zdravlju:

SPASILA MU JE U ŽIVOT: Ova biljka uništava ćelija raka U KORIJENU, ali su to skrivali od nas

Maslačak je samonikla biljka i može ga se naći posvuda, a posjeduje mnoga ljekovita svojstva. Korijen maslačka koristi se kao lijek protiv raka, a čaj od maslačka može izliječiti probavne tegobe, infekcije ili jetru. Ako hemoterapija i zračenje ne pomažu, vraćamo se alternativnoj medicini.

Pogledajte šta su otkrili naučnici iz Kanade. Ovu biljku smatraju jednom od najefikasnijih u borbi protiv raka, a pritom nema negativnih efekata.

Ćelije raka su ćelije koje zahvataju druge ćelije, dijele se sasvim neregulisano i neodređenom brzinom

Problem nastaje kada imuni sistem tijla ne uspije da ih registruje, te se ne bori sa njima a one se slobodno šire tijelom i tada postaju maligne

U prošlosti se vjerovalo da ćelije raka rastu zbog slabog imuniteta i njegovog neuspjeha da prepozna ćelije kancera i uništi ih.

Moderna istraživanja pokazala su da je širenje ćelija raka zapravo rezultat odsustva specifičnih molekula koji pomažu antigenima da reaguju sa limfocitima (u njima se nalaze ćelije koje spriječavaju širenje raka).

Istraživanje o mogućnosti spriječavanja širenja raka korenom maslačka uradio je Zavod za hemiju i biohemiju Univerziteta Vindzor u Kanadi.

Najveće iznenađenje je svakako da za razliku od zračenja i hemoterapije, ovaj tretman ne šteti zdravim ćelijama u organizmu. Istraživanje je pokazalo da ovaj tretman nema sporedne efekte.

Iako je ovaj biljka najpoznatija po svom cvijetu i po svojoj hranljivosti, pokazalo se da ona i uništava ćelije raka. Čak su ga i naši preci koristili za razne sirupe.

Naučnici su dokazali da ovaj korijen biljke ima više efekta od hemoterapije. To je zbog toga što ova biljka ne samo da ubija ćelije raka već i ne uništava zdrave ćelije, hemoterapija uništava i jedno i drugo.

Korijen maslačka je diuretik, potpomaže stvaranje žuči, prečišćava jetru, pomaže nam da izbjegnemo alergije i drži holesterol pod kontrolom.

Ovaj korijen sadrži i mnoge bitne vitamine i minerale, kao što su: vitamin B6, tiamin, vitamin C, riboflaving, gvožđe, kalijum, kalcijum, magnezijum i folnu kiselinu…

72-godišnjaku Džonu Dikarlu predviđeno je samo nekoliko mjeseci života nakon što mu je dijagnostikovan rak. On je prošao sve moguće tretmane, radijaciju, hemoterapiju, kako bi povratio svoje zdravlje. Ovaj period je trajao samo 3 godine, nakon toga ljekari su ga poslali kući.

Kao posljednji pokušaj, pio je čaj od maslačkovog korijena svakog dana. Nakon dužeg perioda, njegov rak je konačno počeo da popušta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *