NAJMOĆNIJI ČISTAČ ORGANIZMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove – toliko je jak da ga možete piti SAMO 2 PUTA GODIŠNJE!

Tradicionalni recept za napitak koji će preporoditi vaš organizam za samo 24 sata!

Detoksikacija organizma postala je imperativ u vremenu u kojem živimo. Stres, zagađenje, hrana prepuna aditiva, lekovi koje konzumiramo, alkohol duvan, stvaraju u našem organizmu pravu pravcatu deponiju štetnih supstanci, koje permanentno truju naš organizam.

Svi ti štetni otrovi otpuštaju svoja dejstva u naš krvotok i na taj način dolaze do svakog pojedinačnog organa. Jasno vam je iz priloženog zašto je toliko važno da svoj organizam u određenim vremenskim intervalima čistite od nagomilanih štetnih materija.

Ali, podjedanko je važno i da izaberete adekvatan i delotvoran metod, koji je u isto vreme i bezbedan. Mi vam donosimo recept za upravo jedan takav detoks tretman, koji će efikasnije od bilo čega očistiti vaše telo od otrova.

Eliksir od belog luka i crnog vina čisti telo od viška soli i masnoće, rešava problem nadutosti i viška kilograma. Koristi se tradicionalno već dugi niz godina i pokazao se kao veoma delotvoran.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, a ovaj prirodan lek pomaže da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Oni koji su ga probali tvrde i da će vas osloboditi stresa i hroničnog umora!

Sastojci: 12 čenova belog luka i pola litre crnog vina (može i kupinovo). Priprema: Očistite beli luk i usitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 nedelje, procedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mesec dana.

Napomena: Ovo je jak prirodni lek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 meseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *