NAJJEDNOSTAVNIJA DETOKSIKACIJA Čudesna voda od suvog grožđa sa kojom se pročišćava i mršavi

Voda suvog grožđa stimulira aktivan rad svih biohemijskih procesa u jetri, jer na taj način pomaže detoksikaciju i cirkulaciju.
Nepoznata do sad, voda suvog grožđa, je jedinstveno sredstvo za čišćenje jetre, kao i za celu detoksikaciju tela.

Ova voda može brzo da se pretvori u vaš novi omiljeni napitak. Sledeći proceduru samo za nekoliko dana ćete primetiti promene koje nastupaju u vašem telu. Voda suvog grožđa stimulira aktivan rad svih biohemijskih procesa u jetri, jer na taj način pomaže detoksikaciju i cirkulaciju.

Nije slučajno da lekari preporučuju suvo grožđe kao nezamenljiv izvor antioksidanаsa. Čuvaju organizam od slobodnih radikala koji su razlog za pojavu skoro svih onkoloških oboljenja. Možemo čak nazvati vodu suvog grožđa lekom, jer je u stanju da potpuno pročisti jetru. Istovremeno čuva od kardio-vaskularnih bolesti.

Evo i načina na koji se pravi ova lekovita voda suvog grožđa.

Neophodne su dve čaše vode (oko 400 ml) i 150 grama suvog grožđa. Preporučljivo je da se izabere tamnije suvo grožđe, zato što je ono prirodno. Svetli su u većini slučajeva i više hemijski obrađeni.

Voda se stavi u posudu i čeka se da provri. Nakon toga se stavi suvo grožđe, dobro oprano. Ostavi se da vri oko 20 minuta. Procedi se dobro i pijemo vodu.

Ako želite da uvećate efekat, možete da ostavite suvo grožđe potopljeno u vodi na isključenoj ringli i poklopljeno tokom jedne noći. Ujutru se tečnost procedi. Obavezno je ugrejati vodu pre konzumacije.
Terapija sa vodom suvog grožđa se primenjuje jednom mesečno minimum 4 dana. Može da se produži primena i do nedelju dana. Tečnost se uzima odjednom, uvek na prazan stomak i ne manje od pola sata pre doručka.

Evo i koristi od lečenja vodom suvog grožđa:

  1. stimuliše varenje;
  2. pomaže u boljoj preradi hranljivih materija u stomaku;
  3. smanjuje kiselinu u stomaku;
  4. deluje korisno na cirkulaciju u funkciju jetre;
  5. idealno je sredstvo za mršavljenje;
  6. sprečava gojaznost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *