MASLINOVO ULJE I LIMUN: Čisti jetru, izbacuje sve otrove iz tijela i jača krv

Čisti jetru, izbacuje sve otrove iz tijela i jača krv…

Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Ona sudjeluje u procesu obnavljanja krvi. Također, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Obavlja jos jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje:

Svako jutro natašte popijte žlicu maslinovog ulja pomiješanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku. Ovaj “koktel” mozete pripremati cijeli zivot, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Ukoliko zadržavate vodu i salo, napuhani ste i podbulo, vrijeme je za čišćenje.

Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled pomlađen. Crijeva će raditi kao sat, zaboravit ćete na zatvor i probleme savarenjem. Osjećat ćete se zdravo sa puno pozitivne energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i zučne vrećice. Žuč je aktivan sudionik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Mozete iu frizideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav utjecaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvorvitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne žile od naslaga kolesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

Izvor: net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *