MARIJA ŠERIFOVIĆ NA POSEBNOM REŽIMU, OVA DIJETA SKIDA 5 KG DO KRAJA MJESECA: Evo šta pije svakog jutra, a šta nakon ručka

Krajem prošle godine pjevačica Marija Šerifović je svojim pratiociam na društvenim mrežama otkrila da je na specijalnom režimu ishrane koji joj je prepisla nutricionistkinja, a sve kako bi sknula koji kilogram viška. Dijetalni plan se bazira na salatama, mladom siru, tunjevini i bijelom mesu.

 

 

 

Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan”, otkrila je tom prilikom Marija.

Kako je ovog mjeseca očekuju dva koncerta i neophodno je da bude u formi, nekadašnja pobjednica Evrosonga se ponovo “bacila” na dijetu. Po njenom mišljenju trebalo bi da smrša pet kilograma, a kakav je njen plan ishrane otkrila je na svom vlogu na YouTube-u.

 

 

 

Ručala sam, popila svoju limunadicu, a inače mislim da ću u nekom trenutku snimiti video koji se tiče moje ishrane za ovih malo jače od mjesec dana do koncerta, kako bih se dovela u red”, rekla je Marija i dodala:

“Imam neki plus od na prijmer pet i po kilograma, ali o tome u nekom sljedećem snimku. Borba je golema”, rekla je pjevačica.

Nedavno je u Instagram storiju obajvila kratak snimak u kojem sve poziva da dođu na njen koncert, a otkrila je i koje piće pije svakog jutra. Zeleni čaj je jedan od najboljih napitaka za detoks teijla a koji i potpomaže mršavljenje!

 

 

 

MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *