LIJEK ZA ŽENSKE BOLESTI: Stavite ovo ulje na tampon – Rezultati će vas oduševiti…

Stavite ovo ulje na tampon – Rezultati će vas oduševiti…

 

 

 

 

Ona vrsta prirodnih lijekova, koje mnogi ljudi širom svijeta koriste su se pokazale kao mnogo učinkoviti kada su u pitanju izlječenja od raznih vrsta bolesti.

Dokazano je u narodu da su ovakvi lijekovi dosta učinkovitiji od onih koji se proizvode i prodaju u apotekama, te se savjetuje da prije nego krenete da koristite neki lijek, informišite se o njemu.

 

 

 

Pokazalo se da je čuvarkuća jako učinkovita u izliječenju ženskih bolesti, kao što su ciste u vaginalnom predjelu te se ona može jesti u kombinovanju sa domaćim medom ili kao cijeđena i napravljen sok.

Kada žene imaju veliku upalu jajnika, dobro je da uzmete vatu i da je umočite u kantarionovo ulje pomiješano sa sokom od čuvarkuće i da ga razmažete na intimni dio.

Bilo bi jako dobro da nakapate nekoliko kapi unutar vaše vagine kako bi bilo još efikasnije u učinkovitije. A možda najbolja i najefikasnija varijata bi bio tampon, koji treba da bude natopljen kantarionovim uljem i sokom čuvarkuću. Nekoliko noći za redom ga koristite i sigurno da će vam vrlo brzo pomoći kada su u pitanju ženske tegobe.

 

 

 

Izvor: net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *