KAKO SAM SMRŠALA 45 KILOGRAMA: Za Tijanu Dapčević dijeta nije bila rešenje

Skidanje kilograma nakon trudnoće mnogim ženama je pravi izazov. Takvo iskustvo ima i Tijana Dapčević koja se tokom drugog stanja ugojila 45 kilograma. Osećala je glad 24 sata dnevno, a često je posezala za nezdravom hranom. Pevačica je pred porođaj imala čak 115 kilograma.

“Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat,  a ruke su m bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo,a šta ne smemo”, rekla je Tijana koja je smršala uz pomoć takozvane liposukscijske dijete.

“Imala sam krizu u početku ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim”, rekla je Tijana kojoj je cilj da smrša još devet kilograma.

Pevačica dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *