JEDNOSTAVAN NAČIN ZA BRZO SMANJENJE KILOGRAMA: Ako uradite ovo prije jela, prepolovit ćete se

Gubitak težine nije lak zadatak. „Dijeta, vežbanje i staranje o tome da ostanete zdravi u tom procesu ponekad mogu izgledati nemoguće“, kaže poznati dijetetičar Ronald Smit.

 

 

 

 

Ali kako je otkrio, postoji mnogo načina da se lakše dođe do cilja, razotkrio je 5 tajni, a najbolje od svega je to što ne oduzimaju mnogo vremena i novca.

 

 

 

1 Pijte vodu

Popijte čašu vode prije svakog obroka: to će vam pomoći da se brže zasitite. A ukoliko u vodu dodate i malo limuna, ona će ubrzati process gubitka kilograma.

 

 

 

 

 

2 Jedite 80 % obroka

Pojedite samo 80% obroka. Istraživanja pokazuju da su najzdraviji ljudi na svijetu oni koji jedu taman toliko da budu siti.

 

 

 

 

 

3 Ne preskačite doručak

Ako ne jedete doručak sada je pravi trenutak da preispitate ovu naviku. Kada ujutru predugo čekate, vaše tijelo će preći u režim gladovanja i sve dodatne kalorije skladištiti kao mast umesto da ih sagorjeva za energiju.

 

 

 

 

 

4 Jedite jabuke

Jabuka na dan i doktor iz kuće van. A pored brojnih zdravstvenih prednosti jabuka pomaže i u gubitku kilograma. Njom zamijenite desert.

 

 

 

 

 

5 Koristite manje tanjire

Upotrebite malo psihologije u toku obroka, hranu servirajte u manjim tanjirima tako da izgleda kao da vam je obrok prevelik i koristite tanjire tamnije boje, neki psiholozi tvrde da to smanjuje apetit.

 

 

 

 

 

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *