ISPLIVALA TAJNA KOLINDINE VITKE LINIJE: Evo kako je tako brzo smršala i dovela figuru do savršenstva!

Njena nova linija rezultat je liposukcijske dijete koju je predsjednica počela prakticirati prije ljeta, a rezultati su i više nego vidljivi. Riječ je o jednom od najnovijih režima prehrane modernog doba koji se brzo raširio u svijetu. Liposukcijska dijeta pogodna je za sve one koji žele skinuti do 10 kilograma u relativno kratkom vremenskom periodu i uz pomoć jednostavnih i lako dostupnih namirnica.

Iako ova dijeta zabranjuje fizičku aktivnost, predsjednica Grabar-Kitarović je tjelovježbu ipak uključila u svoju dnevnu rutinu. Predsjednica Hrvatske je za Gloriju otkrila kako joj je najteže pridržavati se dijete kada je na službenim putovanjima.

Tada je najteže jer nemam ni kada ni gdje vježbati, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strog režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj prehrani koja se bazira na ribi ili pilećim prsima s puno povrća i velikim porcijama salate’, rekla je Grabar-Kitarović.

Nutricionistica Mirela Marić, direktorica Nutrilife Centra za nutricionizam i dijagnostiku, za “Tportal” savjetuje da je, ukoliko se osoba odluči na ovu dijetu, prethodno poželjno napraviti analizu sastava tijela kako bi se prema tome izradio individualni plan prehrane koji će najučinkovitije djelovati na organizam. Nutricionistica upozorava kako ovdje nije riječ o klasičnoj dijeti ili prilagođenom jelovniku, zbog čega se ne smije primijenjivati na duge staze.

Liposukcijska dijeta u nekim oblicima sliči i na Atkinsonovu ili LCHF prehranu, iako je LCHF prehrana znatno bogatija sa povrćem, čega u jelovnicima liposukcijske dijete često znatno nedostaje, zbog čega dolazi do deficita vitamina, minerala i vlakana’, objašnjava nutricionistica, upozorivši na još jedan problem, a to je drastično smanjen unos ugljikohidrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *