ČUVENI RECEPT – JEDAN OD NAJSTARIJIH: Protiv visokog pritiska, bolesti pluća, reume, gastritisa, bolesti sinusa, hemoroida…

Čuveni recept…

Ono što je super u ovom receptu je upravo to da se bijeli luk neće ni osjetiti.

Ovaj recept dokazano liječi mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Naime, davne 972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5.000 godina!

Svi znamo da bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je u suzbijanju virusa, gljivica i parazita tako da je ov glavni sastojak u receptu.

RECEPT:

Potrebno je:

– 350 grama bijelog luka

– 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma

Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid.

PRIPREMA:

Oljuštite čehnove bijelog luka, očistite i izgnječite.

Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru ponovo 2 dana.

KONZUMACIJA:

Pije se najviše 12 dana i to sipajući određeni broj kapi u punu čašu vode prije doručka, ručka i večere.

Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije kapi prije ručka i tri kapi prije večere. A svakog narednog dana povećavajte broj kapi za jednu kapljicu u pomenute čaše vode koje pijete.

Vjeruje se da ova tečnost liječi aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam, tako da nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdravo i začtičeno od bolesti.

Izvor: novi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *