ČIR I BOLESTI CRIJEVA NESTAJU ZA 7 DANA: Ovaj moćni lijek ruskog travara izliječio je hiljade ljudi

Ko bi pomislio da kora od nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je neophodno je da pustite da se kora osuši i da je držite u kuhinji.

Kora je odličan lek za stomačne infekcije ili bilo kakve druge crevne poremećaje. U ovom članku možete videti kako da iskoristite njena isceljujuća svojstva.

1999. godine je ruski magazin „Zaboravljeni hipokrit i lečenje biljkama“ objavio recept koji je patentirao G.I. Glubokov. Ovaj recept je pružio rešenje za upalu slepog creva, koleru, salmonelu, dijareju i dizenteriju.

U ovom članku vam dajemo priliku da pročitate ekstrakt tog recepta koji je objavljen u ruskom magazinu.

Sušena kora od nara za zdrav čaj

Kako biste napravili ovaj čaj, potrebno je da koristite jednu krišku kore nara sa 20 puta više vode (na primer 10-12 g kore nara sa 200 ml vode). Prvo zagrejte šolju ili čašu i zatim dodajte koru od nara. Nakon toga sipajte 200 ml vruće vode preko kore. Prekrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta.

Nemojte cediti mešavinu. Proces zaceljivanja počinje tu. Šolju ili čašu uvek držite blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svako lečenje koje smo spomenuli – samo je primena drugačija.

Za 5 sati možete izlečiti: dijareju, tifus, dizenteriju, koleru, akutnu upalu slepog creva i salmonelu. Pratite ova uputstva kako biste dobili najbolje rezultate:

Popijte pola šolje čaja, obavezno bez ceđenja. Ponovo prekrijte. Ukoliko počnete da se osećate bolje za 10 minuta, verovatno ste imali dijareju i lečenje je gotovo.

Ukoliko ne budete osećali poboljšanje za 10 minuta, verovatno se nosite sa tifusom, salmonelom ili kolerom.

Ukoliko je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Lečenje će nastaviti u tom periodu. trebalo bi da osetite neko poboljšanje za 5 sati od početka tretmana.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir tankog creva, i kolitis – za tretiranje ovih zdravstvenih problema pratite ova uputstva:

Popijte pola šolje čaja tj. oko 100 ml u toku celog dana. Važno je, pak, da čaj pijete iz četiri jednaka dela, a svaki deo bi trebao biti 25 ml. Popijte prvih 25 ml ujutru, pre nego što pojedete ili popijete bilo šta, a zadnji deo treba da popijete pre spavanja.

Ovaj čaj konzumirajte svakog drugog dana, što znači da ćete ga piti prvog, trećeg, petog i sedmog dana. Količina koju ćete popiti u tom periodu je dovoljna kako biste završili tretman.

Pre nego što nastavite sa sledećim tretmanom, uzmite 7 dana pauze i to samo ukoliko je neophodno da nastavite sa tretmanom. Tokom ovog perioda nemojte piti alkohol. Opet napominjemo, čaj nemojte cediti.

Suština ovog tretmana leži u adekvatnim količinama sastojaka koje koristite, što je deo kore od nara i dvadeset puta više vode. Bilo kakva greška u tom odnosu bi mogla imati nuspojave poput vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: Webtribune.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *