BRZA DIJETA LEPE BRENE, SMRŠAJTE BEZ GLADOVANJA: Otkrila tajnu savršenog izgleda, njeni savjeti mogli bi da pomognu i vama

Lepa Brena poznata je po vrlo vitkom izgledu, a nedavno je za kratko vrijeme uspjela da se rieši tri kilograma viška.

Istakla je da prvi put nakon više decenija posvetila sebi i ishrani. Zbog prirode posla i čestih putovanja, nije uvijek mogla da bude organizovana i disciplinovana kada je ruječ o planiranju jelovnika, ali sada je usphhela u tome.

– Potpuno sam se posvetila sebi, i to posle 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mjesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promijenim ishranu – rekla je za Blic.

 

Kako je objasnila, prvi rezultati se već vide, a iz ishrane je izbacila sve što je nezdravo i to se odrazilo ne samo na fizički izgled, već se i osjeća mnogo bolje.

– Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuham na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da „navučem“ na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspio je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma – objasnila je pjevačica i dodala:

– Boba i ja smo bili i na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osjećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna – istakla je.

Izvor:svet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *