BILJKA KOJA UBIJA 98 POSTO ĆELIJA RAKA ZA 16 SATI: Evo kako se ona koristi prirodno! (RECEPT)

Ako koristite samo pelin, to će smanjiti razvoj ćelija raka u plućima za 28%, ali ako ovu biljku kombinujemo sa gvožđem, ona će u potpunosti ukloniti oboljele ćelije.

Eksperiment dokazuje da pelin nema negativan uticaj na zdrave ćelije pluća. U prošlosti je pelin korišćen kao moćno sredstvo za lečenje malarije, ali sada je naučno dokazano da je ova biljka efikasna i u borbi protiv raka.

Kada su tokom eksperimenta naučnici pelinu dodali gvožđe, a zatim tim lekom tretirali rak pluća, otkriveno je da je pelin uništio oboljele ćelije, dok je zdrave ćelije ostavio netaknutim.

“Generalno, rezultati studije pokazuju da pelin kontroliše reproduktivni rast ćelija raka”, zaključuju autori studije, stručnjaci sa Univerziteta u Kaliforniji.

Već nekoliko hiljada godina u Kini tinktura pelina koristi se za lečenje raka i malarije. Sada naučnici kažu da je tajna ove biljke u bogatstvu gvožđa i drugih elemenata u tragovima kojih se rak “plaši”.

Farmaceutske kompanije već rade na lijekovima koji sadrže ovu biljku.

Ali narodna medicina već vekovima koristi pelin:

Masat od pelina: potrebno je 10 grama ekstrakta pelina; 100 grama biljnog ulja ili svinjske masti.

Prah od pelina: travu treba samljeti u prah i uzimati pola kašičice 5 do 6 puta dnevno nakon obroka, postepeno smanjujući broj doza na tri puta dnevno, tokom jedne sedmice. Prah pelina je efikasniji od čaja pelina.

Sok od pelina: kada je pelin u cvjetanju, sa cvijetova i lista iscijediti 1 kašiku soka, pa pomiješati sa medom i uzimati 3 puta dnevno prije jela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *