ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 50 KILOGRAMA! Kad joj padne ŠEĆER smaže kašiku ove poslastice a ovo je njen JELOVNIK za 7 dana! GARANT USPIJEVA

Ana je, kako se svojevremeno pričalo, uspjela da smrša čak 50 kilograma i zato izgleda jednako atraktivno kao i na početku svoje karijere.

Pjevačica je priznala kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

 

 

Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Poslije toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate, držim se unosa kalorija od 1.000kcal do 1.200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana.

– Čojvek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promijeni i samim tim će uspeti. Prvih mjesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osjećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4 – priznala je ona.

Ovo je jelovnik Ane Nikolić

Doručak:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz
Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
jabuka i šaka oraha
kajsija/trešnje sa jogurtom

Ručak:

supa od brokolija
pržene paprike sa rižom
losos i spanać
pečurke sa lukom i bijelo meso
zelena salata sa tunjevinom/škampima
zelje sa ribom

Večera:

jogurt
neke voćke
voće, mrežica

 

 

(Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *