ZA ZDRAVLJE I DUŽI ŽIVOT: Terapija sodom bikarbonom

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Sve je više ljudi koji se okreću alternativnim metodama lečenja karcinoma, jer skoro da ne koštaju ništa, a uspešnost je značajna. U nastavku sledi nekoliko terapija lečenja raka sodom bikarbonom, koje su pomogle stotinama ljudi.

Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest i da takva terapija treba obavezno da se radi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog lekara.

Terapija sodom bikarbonom (prema dr. Simoncini)

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Kako deluje terapija:

Soda bikarbona drastično povećava baznost krvi, što uništava kandidu (koja prema teoriji dr Simonicini uzrokuje rak).

Postupak lečenja

Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne duplje: uzimati jednu kafenu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče sa čašom vode, tokom jednog meseca.

Napomena:

Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 nedelje. Ipak, u većini slučajeva, terapija dr Simoncini zahteva lekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije, prenosi Alternativa za vas.

Terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom prema dr Džimu Kelmunu

Dr Džim Kelmun je lekar konvencionalne medicine. Međutim, imao je svoj poseban recept za lečenje raka, koji je delio ljudima, obolelim od ove opake bolesti. Za čudo, većini njih je odmah bilo bolje i živeli du još dugi niz godina.

– Drugi lekari su mi rekli da mi je preostalo manje od 6 meseci života. Ali doktor Džim mi je dao ovaj recept i za par meseci rak se povukao, što je bilo potvrđeno snimanjem – Farmer Ian Roadhouse.

Sama ideja o mešanju sode bikarbone sa javorovim sirupom može da se čini smešnom i paradoksalnom, pošto se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, u ovom slučaju, šećer deluje na drugačiji način. Ćelije raka ne uspevaju da iskoriste šećer za rast, pošto ih soda bikarbona odmah ubije.

U ovom slučaju, javorov sirup deluje na takav način da povećava nivo šećera u krvi, da bi ubrizgao sodu direktno u ćelije. Pretpostavlja se da terapija sa sodom bikarbonom i javorovim sirupom deluje poput hemioterapije, ubijajući ćelije raka, ali bez ikakve štete za organizam.

Prema svedočanstvima brojnih izlečenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može da se kombinuje sa drugim prirodnim načinima lečenja raka. Opet napominjemo da bi terapija trebalo da se primenjuje pod nadzorom alternativnog lekara.

Postupak:

– promešati jedan deo sode bikarbone s tri dela javorovog sirupa
– zagrevati i mešati na vrlo laganoj vatri 10 minuta
– uzimati 3 kafene kašičice dnevno tokom 1-2 meseca
– tokom ove terapije izbegavati meso, šećer i belo brašno

Kako deluje soda bikarbona?

Soda bikarbona (bez aluminijuma) siguran je, efikasan i jeftin način lečenja raka. Soda drastično povećava baznost organizma, što u ćelije raka dostavlja više kiseonika, nego što one to mogu da podnesu.

Činjenica je da ćelije raka ne mogu da prežive u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi. Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na PH balans ćelija raka.

– Terapija sodom bikarbonom može da se sprovodi oralno, preko aerosola, intravenski ili preko katetera, da bi se moglo direktno delovati na rak – govori Tullio Simoncini.

– Takva terapija može da bude efikasna u lečenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora – poput karcinoma mozga ili kostiju – na žalost, ostaju netaknute terapijom.

Iako dr Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na mešanje sode sa javorovim sirupom (kako preporučuje dr Džim).

Izvor: stil.kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *