– Uništava rak za 42 dana, čuveni sok Rudolfa Brojsa,izliječio 45000 ljud –

Sok može da se napravi kod kuće od domaćeg povrća.

Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava, tvrdio je Rudolf Brojs koji je izlečio preko 45.000 ljudi. Rudolf Brojs iz Austrije ceo svoj život je posvetio pronalaženju najboljeg prirodnog leka protiv raka.

Napravio je poseban sok, koji je davao odlične rezultate u lečenju ove bolesti. Prema njegovom mišljenju, rak može da se preživi samo uz pomoć belančevina. Zbog toga je razradio poseban post u trajanju od 42 dana, tokom kojeg se piju samo čajevi i poseban sok od povrća, a glavni sastojak je cvekla. Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava.

Brojsovu sok se pravi samo od ekološki gajenog povrća. Sok može da se napravi kod kuće od domaćeg povrća. Sastoji se od: cvekle (55%), šargarepe (20%), korena celera (20%), krompira (3%) i rotkvice (2%). Važno je napomenuti da se sa sokom od cvekle ne bi smelo preterivati, već ga je potrebno uzimati onoliko koliko organizam u ovoj terapiji sam traži. Cvekla je već tradicionalni i poznati lek za leukemiju.

Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain, koja imaantikancerogena svojstva. Terapija cveklom, koja podrazumeva svakodnevno uzimanje soka od cvekle ili sirove rendane cvekle ima dokazano pozitivan efekat na leukemiju i mnoge druge vrste raka, o čemu svedoče hiljade ljudi. Ali, redovno konzumiranje cvekle pomaže i protiv bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom, a vlakna koja sadrži cvekla mogu da smanje nivo holesterola u krvi i do 40%.

Cvekla je poznata i po tome što normalizuje krvni pritisak i pomaže u očuvanju elastičnosti krvnih sudova. Cvekla sprečava i leči proširene vene, ako je svakodnevno konzumiramo. Gvožđe iz cvekle je moćno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi. Upravo zbog toga cvekla je efikasna u lečenju mnogih bolesti, uzrokovanih toksinima.

Cveklu bi posebno trebalo da konzumiraju trudnice jer je bogata folnom kiselinom, što sprečava mnoge bolesti novorođenčadi. Osim toga, sok od cvekle stimuliše rad jetre i žuči i sprečava zatvor, au kombinaciji sa šargarepom, cvekla je odličan lek za giht, bolesti bubrega i žučne kese. Ali, njena lekovitost ni tu ne prestaje, cvekla je neverovatno ljekovata i pomaže i kod glavobolje, zubobolje, dizenterije, bolova u kostima, kod kožnih i menstrualnih tegoba.

NAJGORI OBLIK ZLOĆUDNE BOLESTI

Novi tretman u lečenju raka pluća može da dovede do toga da se pojedine vrste raka pluća bukvalno istope i znatno produžava život pacijenta. Rezultati istraživanja saopšteni su na godišnjem zasedanju američke Asocijacije za istraživanja raka u Čikagu. Ovo je do sada najveća pobeda u oblasti imunoterapije, koja je korišćena u lečenju oblika raka koji su veoma napredni. Lečenje radi tako što pojačava imuni sistem koji onda mnogo bolje napada ćelije raka. Kada je ova terapija primenjena na pacijentima koji boluju od raka pluća, primećeno je da oni žive znatno duže.

600 pacijenata primilo je kombinaciju hemoterapije i imunoterapijskog leka zvanog Kejtruda, piše nipost.com. Pacijenti koji su primili imunoterapiju imali su 51 posto manje šanse da umru kada prime i hemoterapiju od onih koji su dobili samo hemoterapiju. Prema drugom istraživanju, samo je jedan od 20 pacijenata koji su uzeli imunoterapijski lek Opdivo pre operacije umro je od raka.

– Mislim da će imunoterapija da napravi veliku razliku vremenom u lečenju raka. Imaćemo veliki porast preživelih u narednih 20 godina, što je bilo jako teško prognozirati pre 10 ili 15 godina, rekao je doktor Bendžamin Nil direktor Centra za rak Laura u Isak Perlmuter. U svojoj knjizi ‘S.mrt raku’ doktor Harold Manner tvrdi da je procenat izlečenja viši od 90 posto, a ujedno navodi i spisak namirnica bogatih ovim važnim vitaminom.

IZVOR ATLASPRES.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *