“Svako jutro PIJE VODU SA OVIM SASTOJKOM” Pjevač se istopio! Za dva mjeseca SKINUO 8 KILOGRAMA, ovo je njegova tajna

Pjevač Saša Kapor za dva mjeseca smršao je osam kilograma, a sada je otkrio kako je to uspio. Kako kaže, ne planira tu da se zaustavi.

 

Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog ijcele ove situacije sa korona virusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o “mentalnoj higijeni”, a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam vidio da sam pretjerao i riješio sam da probušim kašiku. Posljednja dva mjeseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu – priča Kapor za Informer i priznaje da mu je sve to teško palo jer je veliki gurman:

Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hljeb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit.

Saša kaže da je najviše kilograma imao kada se prijavio za “Zvezde Granda”, takmičenje koje ga je i proslavilo:

– Kao klinac i tinejdžer bio sam buckastiji, ali mi to tada nije smetalo. Najgojazniji sam bio u početku takmičenja “Zvezde Granda”, ali sam uspio kasnije da smršam. Nisam opterećen kilažom, ali naravno da se mnogo bolje osjećam kada sam fit, imam više snage i energije za sve. Na svu sreću, nikada nisam imao problema sa zdravljem zbog viška kilograma.

Trik savjet: Voda sa limunom je odlična stvar za topljenje masti

Doručak: Kajgana sa povrćem i salata

Ručak: Tartar biftek sa maslacem i tost hleb

Večera: Tunjevina sa zelenom salatom i lukom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *