POMAŽE KOD MNOGIH BOLESTI: Koristi se samo jednom u 5 godina jer je izuzetno jak…

Ovaj recept dokazano može pomoći kod mnogih bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!Svi znamo da bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je u suzbijanju virusa, gljivica i parazita tako da je on glavni sastojak u receptu.

Potrebno je:

  • – 350g bijelog luka
  • – 200ml 95% alkohola ili ruma (ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid)

Priprema:Oljuštite čehnove bijelog luka, očistite ih i malo nagnječite (da što bolje upiju alkohol, odnosno da ispuste svoj sok). Pomiješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu teglu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u teglu i ostavite da ostoji u frižideru ponovo 2 dana.

Primjena:Pije se najviše 12 dana i to sipajući određeni broj kapi u punu čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije kapi prije ručka i tri kapi prije večere. A svakog narednog dana povećavajte broj kapi za jednu kapljicu u pomenutu čašu vode koju pijete. (Tekst se nastavlja ispod)

Napomena:Vjeruje se da ova tečnost može pomoći kod ateroskleroze, bolesti pluća, impotencije, sinuse, visokog pritiska, atritisa, reume, gastritisa, hemoroida, mršavljenja, problema sa vidom i sluhom i metabolizmom. Tako da, nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdrav i zaštićen od mnogih bolesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *