NAJJEFTINIJI LIJEK ZA KOSTI I ZGLOBOVE: Za samo 7 dana uklanja bolove u zglobovima, nogama, leđima…

Davno sam pročitala savjet jednog vojnog ljekara o tome kako održati zglobove u dobrom stanju i istovremeno otkloniti mnoge probleme vezane za njih.

Provjerila sam na sebi, svojim prijateljima i uvjerila sam se da je ovaj recept zaista – čudo!

Ovaj recept ću podijeliti sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama, vratu, piše portal uspesnazena.com! (Dakle, recept koji vam prenosimo već je isproban od strane vjerne čitateljice i jako je učinkovit!)

Recept glasi ovako:

Kupiti u bilo kojoj prodavnici 150 gr bilo kojeg jestivog želatina, sa voćnim ukusom ili bez, svejedno (150gr – za tretman liječenja od mjesec dana).

Uveče sipajte 5 gr želatina (dvije ravne kašikice) u četvrt čaše sa hladnom (iz frižidera) vodom. Pomiješajte i ostavite da stoji do jutra (van frižidera).

Želatin će nabubriti i pretvoriće se preko noći u žele. Ujutru popijte smjesu na prazan stomak. Možete dodati sok, vodu sa medom ili pomiješati smjesu sa jogurtom ili kiselim mlijekom.

Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Funkcioniše tako, da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolove u kičmi, vratu itd., poslije sedmicu dana prestaju da ih primjećuju!

Kurs liječenja je mjesec dana. Ponoviti za 6 mjeseci. Ovo je način da se obnovi „podmazivanje“ zglobova. A od zdravih zglobova zavisi i normalan rad mnogih organa, jer sve je u našem organizmu povezano.

Jedino „NE“ – mnogi ne vjeruju. Skupi lijekovi protiv bolova puni hemije za nekoga su jedino rješenje, a tako „primitivno“, nezahtjevno liječenje ne ulijeva povjerenje.

Zelatin,
Zelatin,

Zasto je želatin toliko koristan za zglobove:

Želatin – proizvod životinjskog porijekla, dobijen u rezultatu prerade vezivnog tkiva krupne rogate stoke – tetiva, kostiju, hrskavica, je ustvari kolagen u najčistijem obliku.

Pozitivno djeluje na stanje unutrašnjih vlakana i sitnih sudova. U sebi posjeduje dvije aminokiseline: prolin i hidrosiprolin, koji imaju pozitivan uticaj na oporavak vezivnog tkiva.

Želatin je u stanju da poveća rast i obim vezivnog tkiva, sto je veoma važno kod bolesnih zglobova.

Zelatin,
Zelatin,

Želatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljšanje zdravlja:

– jača zglobove i srčani mišić

– poboljšava metabolizam

– povećava mentalnu sposobnost

– održava zdravo stanje kože

– daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima

– spriječava razvoj osteoporoze i osteoartritisa

– dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju

– nezamjenjiv je kod displazije

Zelatin,
Zelatin,

Čitateljica: Iz ličnog iskustva mogu vam reći da su zaista za samo 7 dana prestali bolovi u kičmi i ukočenost u vratu, koje sam osjećala već mnogo mjeseci, jer moj posao vezan je za duže sjedenje za računarom.

Poslije kursa liječenja od mjesec dana osjećala sam se mnogo bolje, bolovi u leđima su nestali!

(Iskustvo korisnika ovog recepta vam u potpunosti prenosimo!)

Izvor: uspesnazena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *