Lezite, izgubite centimetre u struku i smanjite bolove u leđima! Fantastična japanska metoda.

Vrlo elegantna, laka i efikasna mogućnost izgubiti centimetre u struku. Ne treba ništa raditi, samo leći na savijeni u rolnu peškir i gubiti centimetre u struku. Ovo je metoda japanskog doktora Fukucudzi (68), autora poznate knjige, prodate u vise od 5 miliona primeraka.

Doktor Fukucudzi je specijalista za karlične probleme već 20 godina, koji je otkrio da je glavni uzrok velikih naslaga na struku u razilaženju karličnih i podrebarnih kostiju. Nakon niza eksperimenata i ogleda, utvrdio je istinitost svoje hipoteze i osmislio vezbe za brzo mršavljenje struka. Iako se, ono sto treba da se radi, ne može nazvati vežbama.

Suština metode je: ležati na savijenom u rolnu peškiru nekoliko minuta tri puta dnevno. Rezultat: gubitak suvišnih centimetara u struku. Dakle, evo šta treba raditi:

1. Napraviti rolnu (valjak) od peškira

i umotati ga u neku traku

2. Sesti na čvrstu i ravnu površinu (ne krevet!), bolje na pod.

3. Položaj peškira mora biti tačno ispod pupka

4. Proverite, napravite kažiprstima sa obe strane liniju od pupka do peškira. Savijeni peškir mora biti malo širi od širine leđa

5. Opustite se. Stavite noge u širini ramena i savijte stopala tako da se dodiruju samo palčevi

6. Ruke ispružite iznad glave

7. Okrenite dlanove na dole i sastavite male prste

Iskreno rečeno, prilicno neprijatna poza. Ako vam je teško po prvi put ispružiti ruke, ne sekirajte se, ispružite kako možete. Bitno je da se uverite da se dodiruju mali prsti na rukama i pačlevi na nogama.

To je to! U ovom položaju treba da ležite 5 minuta. Možete tako ležati 3 puta dnevno, ali prvi put ne više od 5 minuta.

Nije teško, ali na početku postoji neprijatan, čak i bolan osećaj, jer će vaš skelet početi da se vraća u njegov prirodan položaj. Ako vam je isuviše teško izdržati neophodnih 5 minuta, počnite sa minut-dva i svaki dan povećavajte, dok ne dođete do 5 minuta.

I ne propuštajte ni jedan dan da biste dobili stabilan rezultat! U suštini to je vrsta protezanja. Ako pomerite valjak ispod grudi – imaćete efekat podizanja grudi. Ako ga stavite na deo ispod rebara – struk će postati više izražen.

Samo budite pažljivi, jer čak i za pet minuta ležanja u ovoj pozi, kosti i zglobovi pomeraju se.

Dakle, posle seanse ustajte veoma polako. Prvo na stranu, onda sesti, a tek onda ustati. Izbegavajte nagle pokrete. Naravno, ako imate bilo kakvih problema sa kičmom, ledjima, posavetujte se sa svojim lekarom ili ortopedom – da li smete raditi ovu vežbu.

Čak i ako ne verujete u ovu metodu, ništa vam ne smeta da probate. Preporučujem da izmerite svoje obime do i posle tretmana, barem prvi put i bićete prijatno iznenađene!

Kod mene, posle petog puta (nisam se merila posle prvog) nestalo 2cm u struku, 2cm ispod grudi i 2 cm u stomaku, a visina se povecala za 0,8 cm. Teško poverovati, ali to je istina! Sa vremenom ispravlja se držanje i imate lep, zdrav osećaj u celom telu, prestaju bolovi u leđima.

Probajte i vi i napišite svoje iskustvo u komentarima. Sigurna sam da će biti veoma interesantno.

Ako neko zna japanski, mozete pogledati ovaj video sa tretmanom dr. Fukucudzija u kome učestvuju dve devojke. Posle prvog tretmana jedna izgubila 4 cm u struku. Druga nije izgubila u struku, zato je porasla za 1 cm.

Izvor: uspesnazena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *