DOMAĆI NAPITAK ZA BRZO MRŠAVLJENJE: Pije se prije i poslije spavanja, a evo kako se pravi

Svima je poznato da je za efikasno mršavljenje i održavanje dostignutog rezultata neophodan određen način ishrane i redovno vežbanje.

Ali, kao pomoć organizmu u procesu mršavljenja, mogu odlično pomoći različita prirodna sredstva za ubrzanje metabolizma i topljenja masnih naslaga.

Jedno od takvih sredstava je mnogima od vas poznato, domaći napitak od meda i cimeta. Svako jutro pre doručka na prazan stomak i uveče pre odlaska na spavanje popijte mešavinu meda i cimeta.

Ako koristite ovaj napitak redovno, težina se smanjuje čak i kod najdebljih ljudi. Takođe, redovna upotreba ove mešavine ne dozvoljava mastima da se akumuliraju.

Napitak za mršavljenje se sprema uveče, pred spavanje:

1. Prokuvajte 200 ml vode.

2. U šolju stavite 1/2 kašičice cimeta u prahu (ili 1 štapić) i zalijte prokuvanom vodom, poklopite na pola sata.

3. Kada se voda sa cimetom malo prohladi dodajte 1 kašičicu meda.

4. Popijte pola šolje pred spavanje, drugu polovinu poklopiti (recimo malom tacnicom) i ostaviti u frižider.

5. Ujutru, na prazan stomak, popiti drugu polovinu hladnog napitka.

Nemojte vise ništa dodavati u ovaj recept. I nema potrebe ovaj napitak piti u toku dana. Deluje samo ako ga pijete uveče pred spavanje i ujutru na prazan stomak.

Ovo pomaže skoro svima. Obim struka će se smanjivati, i videćete kako napredujte u svojoj nameri da se rešite suvišnih kilograma.

Ovaj tretman dovodi do značajnog smanjenja telesne težine, zato što cimet i med utiču na čišćenje degistivnog trakta, uklanjaju parazite, gljivice i druge bakterije, koje usporavaju varenje u organizmu.

Kada se organizam isčisti, najverovatnije, gubitak težine će se zaustaviti.

Izvor: uspesnazena.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *