DIJETA ZBOG KOJE CECA IMA DJEVOJAČKU KILAŽU : Vrlo je jednostavna, 2 NAMIRNICE SU KLJUČNE

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije je na sceni i otkako se pojavila postavlja trendove u svakom smisu. Njena izvajana figura joj je zaštitini znak, a iako je imala dva porođaja, nikada nije kuburila sa velikim viškom kilograma.

Sa druge strane, ne krije da obožava da jede razne specijalitete, pa je u jednom periodu “nabacila” oko pet kilograma viška.

– Nikada nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Međutim, prije izvjesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pruje svega, zdravije da živim. Posjetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja”, kaže Ceca za “Informer hit”.

 

Smatrala je da se zdravo hrani, a uz sve to je postila i svaki post. Ali, kako nije bila zadovoljna odrazom u ogledalu, željela je da napravi neke promjene.

– Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome – ističe Ceca.

I naglašava da joj njie bilo lako da se navikne na potpuno drugačiji režim ishrane.

– Prvih nedjelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vrijeme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata. Ali, sada mi je mnogo lakše objašnjava Ceca i dodaje da između svakog obroka mora da prođe 3 do 4 sata – objašnjava pjevačica.

Takođe, veliki je ljubitelj i slatkiša, a kada osejti potrebu za njima, obično se trudi da pojeden neku zdravu poslasticu.

Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Vjerovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umejren u svemu. I najvažnije pravilo je da ako jedna dan prekršite dijetu, sutradan se vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom “od ponedjeljka ću” – zaključila je.

Međutim, Ceca nije samo uvela promene kada je ishrana u pitanju, već je počela redovno i da trenira. Sada izgleda kao na početku karjere.

– Pošto ne volim da vježbam pronašla sam način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vježbanja – obučete odijjelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi – završava ova folk diva.

JELOVNIK CECE RAŽNATOVIĆ:

  • Doručak: ovsene pahuljice sa voćem i čija sjemenkama
  • Ručak: orada i zelena salata
  • Večera: potaž od bundeve

Zašto se ugojila prije 10 kilograma?

 

Liniju je dovela do savršenstva, a problem sa kilažom imala je tokom 2015. i 2016. godine kada se neočekivano ugojila oko 10 kilograma.

– Tijelo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu, izgledalo je kao da sam se strašno ugojia, a uzrok je bio ženski hormonalni dizbalans – objasnila je Ceca jednom prilikom.

Čim je primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru.

– Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bilo najveći problem. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje tijelo i svi su mi rekli da sam se prepolovila – objasnila je pjevačica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *