DIJETA ZBOG KOJE CECA IMA DJEVOJAČKU KILAŽU U PETOJ DECENIJI: Vrlo je jednostavna, 2 NAMIRNICE SU KLJUČNE

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije je na sceni i otkako se pojavila postavlja trendove u svakom smisu. Njena izvajana figura joj je zaštitini znak, a iako je imala dva porođaja, nikada nije kuburila sa velikim viškom kilograma.

 

 

 

 

Sa druge strane, ne krije da obožava da jede razne specijalitete, pa je u jednom periodu “nabacila” oko pet kilograma viška.

– Nikada nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Međutim, prije izvjesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pruje svega, zdravije da živim. Posjetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja”, kaže Ceca za “Informer hit

 

 

Smatrala je da se zdravo hrani, a uz sve to je postila i svaki post. Ali, kako nije bila zadovoljna odrazom u ogledalu, željela je da napravi neke promjene.

– Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome – ističe Ceca.

I naglašava da joj njie bilo lako da se navikne na potpuno drugačiji režim ishrane.

– Prvih nedjelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vrijeme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata. Ali, sada mi je mnogo lakše objašnjava Ceca i dodaje da između svakog obroka mora da prođe 3 do 4 sata – objašnjava pjevačica.

Takođe, veliki je ljubitelj i slatkiša, a kada osejti potrebu za njima, obično se trudi da pojeden neku zdravu poslasticu.

– Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Vjerovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umejren u svemu. I najvažnije pravilo je da ako jedna dan prekršite dijetu, sutradan se vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom “od ponedjeljka ću” – zaključila je.

Međutim, Ceca nije samo uvela promene kada je ishrana u pitanju, već je počela redovno i da trenira. Sada izgleda kao na početku karjere.

– Pošto ne volim da vježbam pronašla sam način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vježbanja – obučete odijjelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi – završava ova folk diva.

JELOVNIK CECE RAŽNATOVIĆ:

  • Doručak: ovsene pahuljice sa voćem i čija sjemenkama
  • Ručak: orada i zelena salata
  • Večera: potaž od bundeve

Zašto se ugojila prije 10 kilograma?

Liniju je dovela do savršenstva, a problem sa kilažom imala je tokom 2015. i 2016. godine kada se neočekivano ugojila oko 10 kilograma.

– Tijelo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu, izgledalo je kao da sam se strašno ugojia, a uzrok je bio ženski hormonalni dizbalans – objasnila je Ceca jednom prilikom.

Čim je primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru.

– Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bilo najveći problem. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje tijelo i svi su mi rekli da sam se prepolovila – objasnila je pjevačica.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *