ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTEKLA, NADEBLJALA SE, SVE JE OTIŠLO U PODBRADAK: Otkrila kako je smršala 10 kilograma (JELOVNIK)

Aleksandra Mladenović nije mogla ni da zamisli da će da kuburi sa kilogramima jer je oduvijek bila mršavica.

 

Pjevačica je zbog problema sa hormonima u posljednjih nekoliko mjeseci ugojila devet kilograma.

– I jednom periodu imala sam mnogo stresnih situacija koje su dovele do hormonskog disbalansa u mom tijelu. Zbog toga sam se ugojila devet kilograma, a zatim upala u depresiju. Javnost je brže bolje odmah osula paljbu po meni, govorili su kako sam se izbotoksirala. Nisam mogla ponaosob da se objašnjavam da nisam ubrizgavala botok – počela je priču Mladenovićka i dodala da je utjehu našla u stresnim situacijama u hrani.

 

Jela sam devet puta dnevno. Non-stop sam bila gladna. Ja, koja ne volim slatkiše, jela sam po tri čokolade dnevno. Normalno je da sam se ugojila kada sam u tim momentima jela kao nenormalna. Sve mi je odlazilo u zadnicu o lice, dobila sam čak i podbradak.

Uvidjela je da je vrag odnio šalu i da mora da probuši kašiku.

– Morala sam da promijenim ishranu. Nisam mogla da zamislim obrok bez hljeba, a sada sam ga skroz izbacila, kao i gazirane sokove i ostale nezdrave namirnice. U početku mi je bilo teško jer sam dijete sa sela koje nije naviklo da se hrani salaticama. Majka mi je rekla: Šta to jedeš, sine moj, Jel to neka trava, ljubi te majka. Bila je šokirana a ja sam joj odgovorila : Ćuti ne staj mi na muku. Pored voća i povrća, pijem i čajeve za izbacivanje tečnosti. Posljednji obrok pojedem oko sedam uveče – rekla je pjevačica.

Aleksandra je ostavila jedan dan oduška u nedelji kad moće da jede šta poželi.

– Tada cijeli dan pijem gazirani sok, jedem pljeskavicu, to radim da me želja mine. Ali zato poslije sam cijeli dan na detoksu. Tada pijem samo sokiće od voća, povrća, nane….

 

Pjevačica ističe da je za dva mjeseca smršala četiri kilograma, ali da mora još.

2540045-2540039-aleksandraamladenovic01anapaunkovic-edit-ff

 

foto: Damir Dervišagić

– Već se mnogo bolje osjećam, nisam natečena, imam više energije… Želja mi je da skinem još pet kilograma, pa da se vratim na staru kilažu – završava Mladenovićeva.

Šta jede Aleksandra Mladenović

Doručak: Jaja sa avokadom i krompirom – Ručak: Bijelo meso sa roštilja i povrće – Večera: Salata od tune

Trik savjet

Kada legnem u krevet i počnu da mi krče crijeva, samo pogledam u plafon i kažem: Nema veze, sada ću da spavam i dam sve od sebe da utonem u san.

kurir.rs/hit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *