2019. GODINE IMALA 156 KG, A ONDA JE SMRŠALA PREKO 83 KG: Promijenila samo 1 stvar, bukvalno se prepolovila

Jelena Drobnjak je uspijela ono što većina nas samo mašta – promijenila je svoj život iz korijena! A počela je ovako.

 

Jelena Drobnjak se cijeli život borila sa gojaznošću. A onda je prije godinu i po dana odlučila da promijeni svoj život iz korijena. Nakon 17 godina je promijenila posao, a za godinu i po smršala čak 83 kilograma. Upozorava na opasnost emotivnog prejedanja i trudi se da bude inspiracija drugima.

Samo jaka volja koja proizilazi iz mentalne snage može da nas dovede do željenih rezulatata, za čije ostvarenje su nekad potrebne godine. Upravo to je na svom primjeru dokazala Jelena Drobnjak (39) koja je u junu 2019. godine imala čak 156 kilograma, da bi 18 mjeseci kasnije svoju masu prepolovila!

 

Shvatila je da hrana nije emocija, da probleme neće odagnati slatkiši, te da će život nastaviti da se dešava u svim svojim oblicima i intenzitetima. Sada putem Instagrama svesrdno pomaže drugim ženama da krenu njenim stopama.

Prestala sam da se plašim sebe

– Cijeli život sam bila buca, ali meni to nije predstavljalo veliki problem, dok mom okruženju vjerovatno jeste. Moja težina je eskalirala prije par godina, nakon porođaja i nekih životnih okolnosti i nisam bila svjesna da se emotivno prejedam –započinje svoju priču Jelena iz Beograda, mama 11 – godišnje Anje.

Putem konkretnih i vidljivih promijena krenula je prije tri godine, dok je mentalna priprema i pronalaženje uzroka emotivnog prejedanja započela godinu dana ranije. Zašla je u prošlost i podsvijest, suočila se sa sobom i vratila sebi dok je još imala kome. Jer nije bilo mnogo onih koji su bili tu da joj pruže ruku za spas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *